Igła do szpikowania lardingu masarska 20 cm KUCHENPROFI

Symbol: KU-0924052800
Gwarancja 24 miesiące
34.44
szt.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 10
Kurier 10
Paczkomaty InPost 15
Dostępność 30 szt.
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon
Igła do szpikowania

* sprawdzi się doskonale do lardingu - francuskiej metody pieczenia mięsa, które jest nakłuwane i faszerowane paskami słoniny
* ostra i długa igła została zakończona szczypcami, w które wkłada się kawałek słoniny i przeciąga go wraz z całym narzędziem przez przygotowywaną potrawę
* doskonale sprawdzi się również do faszerowania innymi składnikami: warzywami, plastrami sera lub boczkiem
* można myć w zmywarce

Wymiary
* długość 20 cm

Materiał
* stal nierdzewna

Dane producenta

Küchenprofi GmbH
Höhscheider Weg 29
42699 Solingen
Germany

verkauf@kuechenprofi.de

Osoba odpowiedzialna

Küchenprofi GmbH
Höhscheider Weg 29
42699 Solingen
Germany

verkauf@kuechenprofi.de

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.